You always get what you need, not what you want

RECONNECTIVE HEALING

Reconnective Healing® is een vorm van healing waarbij wordt gewerkt met frequenties (trillingen) die licht, energie en informatie bevatten. Reconnective Healing® wordt al langere tijd uitgebreid wetenschappelijk onderzocht, gaat verder dan alle andere ‘oude’ vormen van energiewerk, en geeft toegang tot het totaalspectrum van zowel licht, energie als informatie. De balans van zowel lichaam als geest worden hersteld. Zodra jouw cellen weer de normale, gezonde informatie bevatten, verdwijnen je blokkades en wordt je bewustwording geactiveerd

 

Hoe snel gaat jouw healing?

Healing zelf kan in een oogopslag plaatsvinden. Waar soms wel wat tijd voor nodig is, is het kunnen integreren van de nieuwe balans en de bewustwording. Soms zijn meerdere sessies nodig om jouw lichaamscellen te laten gewennen. In de praktijk zal één tot drie sessies genoeg blijken, maar als je wil kan je je healing uitbreiden met enkele sessies.

Zowel vóór, tijdens als na een healingsessie kan je (soms dagen of weken) bepaalde ervaringen of sensaties hebben. Het resultaat is daar echter niet van afhankelijk. 

BODY REVIVAL METHODE

Combineert Reconnective Healing® met o.a. acupressuur, bewegingen en oefeningen om Ki (Qi) te laten stromen.

THE RECONNECTION

Bij The Reconnection® worden de energiebanen van ons lichaam, ook wel meridiaanlijnen genoemd, opnieuw verbonden met de energiebanen (leylijnen) van de aarde en het heelal. In de oudheid waren deze lijnen allemaal verbonden, maar in de loop van de tijd zijn ze ‘losgeraakt’.

Bij The Reconnection® vindt een ‘totale menselijke upgrade’ plaats. Door een herverbinding (herstellen van de connecties) met de energiebanen kan er in jouw “zijn” een enorme vooruitgang plaatsvinden. Zo kan je bijvoorbeeld de kracht vinden om verandering teweeg te brengen of beslissingen te nemen, om belangrijke levensvragen op te lossen, om meer richting te geven aan je eigen leven of om bepaalde vaardigheden in snel tempo te ontwikkelen.

Bovendien kan zich dit binnen een paar dagen manifesteren, terwijl daar normaal gesproken langdurig en hard voor moet worden gewerkt. Sommige mensen voelen zich ‘een nieuw mens’ of ’gelukkig weer helemaal de oude’. Elke beleving is uiteraard uniek, maar vaak wordt het als ‘(weer) jezelf zijn’ omschreven.

Belangrijk!

Reconnective Healing® of The Reconnection® zijn geen medische behandeling en er worden geen medische diagnoses gesteld. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of medisch deskundige vervangen.

Geen claims, beloftes of garanties worden gegeven voor wat betreft jouw specifieke gezondheidsklacht. Je bent en blijft te allen tijde verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheidssituatie.