All healings are beautiful, but yours is my favorite!

Zit het even tegen? Heb je last van stress, angst, pijn of verdriet? Of kamp je met een burn-out?

Kristel Van Belle helpt je je kracht, energie en vertrouwen terug te vinden. Deze reis naar je eigen krachtbron gebeurt in zachtheid en vertrouwen.

In balans en mét kracht ga je door elke situatie of opportuniteit. Je vindt innerlijke rust waardoor er ruimte vrijkomt om van het leven te genieten. Je staat opnieuw bewuster en energieker in het leven.

KRISTEL VAN BELLE

is bezieler van BODY REVIVAL. Als wetenschapper, healer, medium en ondernemer kwam het besef dat de combinatie van zogenaamde reconnective healing, westerse en oosterse geneeswijzen en de spirituele brug tussen het aardse en gene zijdedé weg is naar healing en geluk.

Kristels droom als healer is om je een stukje te mogen begeleiden op de weg uit je hoofd naar je lichaam – of beter: je pure levenskracht. En op de weg van verdere bewustwording, een volgende stap in je persoonlijke groei.

BODY REVIVAL

De afgelopen jaren volgde Kristel zelf de weg naar binnen. Een reis vol mooie momenten, emoties en soms verdriet. Afscheid nemen en nieuwe ontmoetingen wisselden elkaar af. Een reis met voornamelijk verwondering, ontdekken, prachtige vriendschappen, inspirerende leermeesters en het ontwaken van een aanstekelijk enthousiasme. Om tot de conclusie te komen hoe genezend en krachtig het is om bij jezelf te komen. Om te leven en te handelen vanuit je eigen levenskracht. Om de weg van je hoofd naar je lichaam te volgen, je intuïtie te herkennen en je te laten gidsen. Kortom, aanvaarden dat je niet alles moet kunnen verklaren, niet alles tastbaar is en (nog) niet alles meetbaar is. Dat alles energie is en nog zo veel meer.

INSPIRATIEBRONNEN

Deze inspiratiebronnen deelden hun kennis, ervaring, gaven en vriendschap = de bouwstenen van BODY REVIVAL! 

Kristel was 24 years old when she received the opportunity to perform scientific research in the lab of Dr. RONALD SAWCHUK at the School of Pharmacy, at the University of Minnesota in Minneapolis. She recognizes Dr Sawchuk as her scientific father. Their time together was the foundation of her PhD and her leadership as researcher in the pharmaceutical industry. 

Auteur van het boek “Heel Anderen, Heel Jezelf”, Dr. ERIC PEARL, inspireerde Kristel. Tijdens zijn workshops deelt hij als bezieler de pure krachtige Reconnective Healing® methode. Meer info op thereconnection.com

Deze Nederlandse life & retreat coach ligt mee aan de basis van Kristels transformatie. Nannet is een hartsvriendin. Een echte soulmate. Nannet is gastcoach tijdens de retreats in Ibiza. Meer infop op nannet.net

Via Nannet van der Ham ontmoette Kristel medium en healer Marion Berendsen. Een reis van het diepste van de aarde naar het universum en, heel bijzonder, naar gene zijde. Meer info op op maylight.nl

Kristel ontmoette Martine Meerts op een terugvlucht van Ibiza. De 2,5 uur durende vlucht werd een gesprek zonder tijd om te ademen. Geen minuut ging verloren. Ondertussen is Martine een fijne vriendin, Kristels gids op Ibiza en verantwoordelijk voor het vinden van Kristels plekje onder de zon. Meer info op ibizarentals.be

 

PAPA

Jouw heengaan, daar was ik niet klaar voor.

Jouw heengaan, de start van mijn zoektocht.

Jouw heengaan, bracht me zoveel moois.

Je boodschappen van gene zijde geven me kracht.

Ik mis je

ARNO

Jij bent mijn grootste leermeester.

Jij bent de wind onder mijn vleugels.

Jij bent mijn geluk.

Jij bent het mooiste wat ik in deze wereld heb gezet.

De reden van mijn bestaan ben jij.

Je t’aime à la folie…