As a healer we open doors to energy. We open doors to a larger, fuller existence

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Twijfel je of Kristel iets voor je kan betekenen? Je kan vrijblijvend gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan telefonisch en duurt ongeveer 15 min.

Eerste afspraak

De eerste keer maakt Kristel graag wat extra tijd om elkaar beter te leren kennen en te luisteren naar jouw verhaal.

 • Reconnective Healing (60 min)
  € 75
 • Reconnective Healing (– 16 jaar)
  € 40
 • Body Revival (75 min)
  € 95
 • The Reconnection (2x 90 min)
  € 333 EUR*
 • Escape Retreat Grimbergen (2d/1n)
 • Reconnect & Energy Healing Retreat Ibiza (6d/5n)

(* wereldwijd vastgesteld tarief)

 

 

Acties

Wil je op de hoogte blijven van acties, workshops of nieuwe retreats?

Volg onze Facebookpagina of schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Wat mag je verwachten? 

Tijdens een Reconnective Healing® sessie lig je geheel gekleed op een massagebank. Je wordt gevraagd niets anders te doen dan te ervaren en waar te nemen. Actief meewerken is niet nodig. Elke healing is uniek en iedereen ervaart een sessie weer anders. De meeste klanten ervaren een healing als ontspannend en prettig.

De Body Revival Methode combineert Reconnective Healing® met acupressuur, bewegingen uit de Qichong en oefeningen om Ki (Qi) te laten stromen. Hierbij is het aangewezen om loszittende kledij te dragen. 

The Reconnection® bestaat uit twee sessies. Tussen de eerste en tweede sessie zit minimaal één slaapcyclus en maximaal tweeënzeventig uur. In de meeste gevallen zullen er aan The Reconnection® één of meerdere sessies Reconnective Healing® voorafgaan. Dat heeft voordelen, omdat jouw lichaamscellen – en uiteraard jij zelf ook – al enigszins gewend zullen zijn aan het werken met deze nieuwe frequenties. Noodzakelijk is het echter niet. Er zijn geen restricties met betrekking tot The Reconnection®.