And so she decided to start living the life she’d imagined

JE HOOFD LEEGMAKEN

Wil je nog even laten weten dat ik me de dagen na je healing een stuk lichter heb gevoeld. Echt heel fijn om te ervaren! Dank voor je tijd en aandacht. Ik kom graag eens op herhaling.

(N. uit Amersfoort)

ONTDEK

Ik sta open voor veel en vond het interessant om mee te maken. Ik wil eigenlijk nog wel 2 keer bij je langs om te kijken hoe ik me dan voel. Ik heb wel het gevoel dat er 'iets' gebeurd is en voelde ook wel veel tijdens de sessie. Je bent ook gewoon een toffe madam, zoals ze dat hier in Vlaanderen zeggen.

(H. uit Hoeilaart)

ENERGIE

Ik wilde je even laten weten dat ik de behandeling die ik van je heb gehad als prettig en bijzonder heb ervaren. Heel mooi om te zien dat je, na alles wat je hebt meegemaakt, toch de kracht hebt gevonden om anderen te helpen. Ik vond het apart om te merken dat je zoveel kan doen met energie.

(E. uit Nederland)

TRANSFORMATIE

Wou je nog even bedanken voor je zachte aandacht gisteren. De sessie is transformerend geweest. Ik heb het gevoel alsof ik in contact ben geweest met een hoger "weten". Voel het effect vandaag nog steeds, er is veel meer zachtheid en liefde ineens. Ik heb je alleszins al aangeraden aan enkele vriendinnen! Fijne dag nog!

(D. uit Merchtem)

AANDACHT VOOR JEZELF

De kracht van “aanraking” en oprechte aandacht was indrukwekkend en heftig, maar dat is goed. Het heeft plaats gemaakt voor positieve stromingen.

(S. uit Nederland)

LOSLATEN

Mijn uitdaging was durven inzien, toegeven dat ik moest loslaten! Ik heb “tegen” gevochten. Maar Kristel haar luisterbereidheid, haar stem en vooral haar energie lieten mij, mijn gedachten, mijn geest, terug STRALEN. Dit gebeurde in kleine stapjes, maar na een tijdje terug geloven in mezelf is het mooiste geschenk dat ik kon krijgen. 

(M. uit Halle)

VERDRIET

De healing wordt met veel warmte, professionaliteit en zorg gegeven. Eerst komen heel wat – onverwerkte of opgekropte – emoties los, je lichaam gaat tintelen, voelt warm aan, je zakt diep in je emoties weg, maar later voel je de positieve vibes die Kristel kan overbrengen en meegeven. Je voelt haar zorg, betrokkenheid en warmte. Een aanrader om dingen los te laten, te plaatsen of verwerken maar vooral ook om te herbronnen. Dankjewel Kristel voor deze nieuwe en mooie ervaring.

(I. uit Wemmel)

ANGST

Ik was angstig om een week op schoolklassen te gaan en daar te blijven slapen. De dag voor mijn vertrek ben ik bij jou geweest. Het resultaat: Ik heb me de hele week blij gevoeld.

(M. uit Meise, 9 jaar)